Naša strieborná žufanka Vám naberie to najlepšie z Bratislavy

STRIEBORNÁ ŽUFANKA Vám naberie z toho najlepšieho v Bratislave


Neviete, čo s voľným časom? Hľadáte tipy na zaujímavé akcie v Bratislave, vyhľadávate adrenalín, chcete sa dobre a zdravo najesť, chcete si posedieť v štýlových kaviarňach? Pokiaľ ste si aspoň raz povedali "áno", tak ste na tej správnej stránke. Naša strieborná žufanka Vám naberie tú správnu porciu overených dobrôt z Bratislavy.

Strieborná žufanka odporúča - Good Five

30.04.2013 14:59

Chceš jesť zdravo, chutne a chceš sa po jedle cítiť ako znovuzrodený? Strieborná žufanka odporúča makrobiotickú reštauráciu, kde všetko chutí tak, ako by pôvodne chutiť malo. Reštaurácia Good Five ponúka množstvo bezmäsitých jedál čisto rastlinného pôvodu podľa 5 elementov - drevo, oheň, zem, kov, voda. Nemusíš sa však báť, že odídeš hladný. V jedálnom lístku nájdeš množstvo jedál, ktoré hodnotovo nahrádzajú mäso ako aj iné zdraviu škodlivé výrobky, na ktoré sme zvyknutí a ochotné čašníčky ti s radosťou pomôžu nahliadnúť do tejto kuchyne a spoločnými silami vyberiete vhodné jedlo pre teba a nepochybne aj ulahodia tvojmu žalúdku.

Neváhaj a navštív Good Five.

Kde: Rusovská cesta 5, Bratislava - Petržalka.

Reštaurácia Good Five na každý pracovný deň pripravuje aj denné menu podľa aktuálnej ponuky a každý deň na základe jedného z piatich elementov.

Inšpirácia od Striebornej žufanky:

 

Viac tu: https://bonvivani.webnode.sk/news/good-five-/